"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Thursday, 10 January 2013

hai sayang bonda..

Wooo..di minggu ke 34

hari ni bonda penat sangat,
tidur pun sekarang dah tak lena.
Mandi memang tak basahla pasal ampang takda air
Dugaan waktu nak tunggu EDD ni la air nak takda pulak
Sabar, sabar


Bonda tak sabar tunggu baby keluar
Tapi bonda takut pun ada.
Nebesla, macamana rasa sakit nak give birth tu?
Baba pun nebes, bonda tau.
kalau bonda jalan laju laju dia suruh slow down
kalau bonda rasa sakit dia dah pucat muka

Baby sihat kat dalam kan?
tunggu kejap je lagi..tak lama lagi dah boleh jumpa baba and bonda
sekarang bonda dah rasa baby sempit sangat kat dalam tu
tapi baby active lagi,still pusing sana sini
kadang kadang bonda rasa kepala baby
tak tau la kepala ke siku ke lutut ke
sometimes nak tanya, are you happy in there?

excited,barang baby and bonda dah siap packing
siap sedia nak ke hospital katakan
this weekend bonda bawak baby jumpa Dr. suhaimi lagi ye
bonda ngan baba nak tengok baby macaman kat dalam tu
dah gumok tak?

nanti baby ikut muka baba ke bonda?
yang penting macam muka sapa pun
bonda ngan baba sayang juga
jadi anak baik ye anakku

semoga Allah permudahkan semua
I wish nothing,but only the best for you
Bonda dan baba sabar menanti
bismillahi tawakkaltu..

1 comment: