"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Wednesday, 28 March 2012

it's your birthday!

to the most handsome man ever live in my heart. (My dad is handsome-r though) but ya, you're macho-er.
HAPPY 27TH BIRTHDAY!

walaupun anda sudah tua,dan dah ada 'crow feet' di mata..
saya sangat dan masih sangat menyayangi anda sepenuh hati.
Thru thick and thin,i'll be with you.
Maaf tiada sambutan atau surprises yang boleh dilakukan tahun ni,bukan sebab awak dah tua tapi sebab..sebab..awak pun tau sebab dia.
Tapi..saya doakan ini birthday terindah dalam hidup awak. InsyaAllah,ini tahun terbaik untuk awak sebab awak bakal bertukar status. Hadiah terindah untuk awak saya postpone bulan 5 ok?time tu saya bagi awak kek 3 tiers..saya nyanyi lagu happy belated birthday kat situ,ape ada hal kan
hadiah pulak,saya bagi awak berdulang dulang nanti.. awak tunggu je.saya boleh nak bagi hadiah tu sekarang tapi haish,malulah saya.

Walaupun saya tak dapat happykan awak dengan celebration,presents and lilin 27 batang itu tak bermakna saya tak sayang awak. You know that i always love you,you;re my favourite!

Semoga Allah memberkati hidup kita
Murahkan rezeki awak
Beri awak kesihatan dan lindungi awak sentiasa

In your 27th year,i hope you will be happier and succeed in your career
i hope you will be wiser,stronger and be a better person each day
keep faith in Allah s.w.t,be a good husband and be a great son to our parents
i hope you will get everything good in life cause you deserve it

  Mohd Farizal Zakaria,
                                                                                            lesung pipit,      
                                 jalok,
                               dear..

i wish nothing but the best for you
cause you are sooo precious to me..

J te'aime~

ini adalah hadiah yang tak seberapa,jika dibanding dengan Audi yg u bagi masa birthday i yang ke 27,haha!

No comments:

Post a Comment