"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Monday, 20 February 2012

weekend in pekan

hoi,february kenapa kau laju sangat ni
dah end of week dah..banyaknya benda tak settle lagi
aku rasa nak lompat lompat je ni
sebelum march menjelma,mama nak ke umrah
aku buat buat muka confident je semua dah ok
sebab malas nak bagi mama susah hati



weekend lepas kami balik pekan
tok buat kenduri doa selamat
aku pun bawaklah balik bakal cucu dia sekali
biasalah balik pahang,memang makan itu perkara wajib setiap minit
sampai je makan kenduri,lepas tu tanjung lumpur pulak
kat rumah cik ara,makang lagi
malam tu ajak lesung pipit pegi bandar pekan,a&w pulok!dan lagi!
memang habis diet dia,padan muka

okla tu,dia bawak aku balik penang pun aku kena sumbat dengan makanan,adil lah!hahah

esok pagi pagi breakfast nasi minyak plus opor daging
 on the way nak balik kl nasi dagang ubai!
boleh mati sebab kenyang je camni.
perut tak sempat proses makanan

kami sempat pergi kubur jugak
bawak ijan jumpa arwah tok ara,tok abib and nyang
rasa sayu,cause i wish they are here to be at my wedding
'doakan min dari sana ye',itu bisik hati aku kat situ
haih,tiba tiba pula terbuat drama melayu dalam hati

bila bawak dia balik kampung,tengok gerak geri dia
and the way he get along with everyone
rasa terjatuh cinta untuk sekalian kalinya
syukur sebab kau selalu yang terbaik untuk aku
insyaAllah



guys who love babies are the hottest!
macamana tak jatuh cinta camni,hokhok

No comments:

Post a Comment