"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Wednesday, 8 February 2012

februari datang lagi,tapi dengan indah =)

its been looooooong time ago since the last time i've updated my blog
kerana begitulah busynya diri ini dengan garage sale partynya,kawinnye and just came back from bandung

sorry blog,i didn't feed you well

jadi bermulanya february,start off good
Alhamdulillah percubaan pertama kami organize garage sale party berjaya juga
at least semua participant pulang dengan uwang di poket.
Yang untung kaw kaw untung,yang kureng sale dia still dapat pulangan juga
lepas ni will make it as yearly event..insyaAllah

hidup sangat memberansangkan,i wish i could handle it well
hujung bulan mama pergi umrah so muka inilah yang kena urus rumah.
and urusan urusan perkahwinan sedang giat dijalankan
next week,saya sudah mula bekerjaya
hopefully everything goes well and saya dapat overcome 'takut' saya tu
demi mencari sesuap nasi..hehe

bila hidup hectic macam ni saya bersyukur ada mama,tunang and family yang support saya
nak siapkan menda menda kawin ni asyik gaduh je dengan mama
 tapi memang macam tu nak perfect kena lah tahan sikit kan,love you mama..huhu
untuk si tunang tersayang,tahniah sebab anda kuat dan sabar. thank you for being there for me
i doakan u sabar and dimurahkan rezeki ye..never give up dear!rezeki ada di mana mana
you and mama mentor i.. anda berdua orang yang gigih,kuat dan sabar!

love you angels!

hope semuanya ok untuk saya,nervous untuk bulan bulan berikutnya
may Allah bless us all!
syurga saya di tapak kaki mama dan nanti suami..jadi doakan saya ye love ones!

No comments:

Post a Comment