"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Saturday, 14 January 2012

its coming pretty sooon

phewww..
keadaan sekarang semakin hectic,end me up with sleepless night
few months to go
sebagai bride to be saya tegar untuk bersusah payah sekarang
banyaknya decision perlu dibuat
seperti biasa saya agak susah nak buat keputusan
hope everything goes well according to plan,insyaAllah

bepeluh peluh memikir planning ni
hari hari kerja saya mengadap pc,
design ni design tu..list ni,list tu
susah jugak nak kahwin ni
tapi takpela,biar susah sekarang
cause i want to make sure everybody's happy on my wedding!

ada 'family tree' yang berserabut
needs me to be very particular about the guest list
tak nak nanti ada yang kecil hati if saya lupa invite
but since it will be a wedding dinner
 have to shortlist the guest
trust me,sekarang saya tahu macamana susah orang nak shortlisted peserta AF!lol!

wedding ticker is seriously making my heart goes shuffle
each time seeing it
house music and techno yang saya rasa bising tu sounds better now
than my own heartbeat

you know what i love most when thinking bout my wedding?

this is where family meets
this is where everyone gather
baba and mama kena bekerjasama ;p
kawan kawan bergaduh kena bersua muka
and my prayer is for everyone to get along semula because of the wedding

see? i am now convincing everyone that i have some hindustani running in my blood ;p

whatever it will be, i want everything goods coming 
whether ada orang jumpa jodoh nanti
or ada yang terjumpa lost long friend
ada yang berbaik semula
ada yang dari musuh jadi kawan
apa apa jela..asalkan yang baik =)

so i want to tease everyone with a romantic mode at the wedding
thinking of candle,lots of fairy lights,jazzy music
since the theme is 'arabian night'
i hope every princesses found their Aladdin there!haha

and of course saya dah jumpa Aladdin saya!kening dia sama lebat ok..haha
Ya Allah,lancarkan semuanya untuk kami
berkatilah rancangan kami
murahkanlah rezeki kami
Aaaaminnn






1 comment:

  1. hahaha!sy suke lah ayat akk hope every princesses found their Aladdin ! auuwww~

    ReplyDelete