"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Thursday, 10 November 2011

091111

'selamat hari jadi,hari untuk kita bersuka ria' 
nyanyi dengan tune lagu 'selamat hari raya'..ok,tak sedap lansung

semalam 9 november,ulangtahun kelahiran saya yang ke 16..erm,am I?24 sudah ok!
but seriously i got no issue with age sebab age is just a number,and its natural to grow
im growing wiser..yeah!

im growing and truly blessed!
Alhamdulillah, Allah gives me another birthday ;)

terima kasih orang orang tersayang kerana sedaya upaya membahagiakan saya
thank you b for the birthday gift,saya sangat suka sebab awak observe ape saya nak
sweetla tu kan?appreciate it!
and thank you sebab spend time dgn i semalam even though demam
thank you mama for the simple surprise..love the cake and thank you for the dinner!

memang agak penat semalam
ke hulu hilir from morn till dawn
kebetulan i got an interview on my birthday..
hopefully luck was on my side,aamin!

oopss..tiba tiba ternampak wedding ticker
sekarang saya tengok cermin *senyum gatal dan excited
tahun ini saya akan dapat hadiah terindah dalam hidup
cant wait for the best present ever!
i've made my wish and blew the candles..
with all of my heart,im grateful and pray for greater years ahead!

also not to forget, thank you everyone for the warm wishes
saya harap saya dah say thank you kat semua..
u guys made my day,thank you for the doa!
dan terima kasih kerana keep on reminding that im growing old and turning 'puan' dis year!
haish!

syukur,hampir setengah abad sudah =)

gambar kat bawah ni kurang berkualiti,
lampu hr malu malu,yang ambik gambar ngantok dan hp mintak tukar.
but thank you mama for susah payah!love you!

 muke kena sabotaj dengan jay!

 jay and paen

 rashidi ishak dan jamal abdillah..haha!

budak demam + budak ngantok
and..
-
-
-
-
-
-

the cake!
jay memang kena masuk kelas photography but 
thanks,you make me younger here..
im only 20 uols!haha

No comments:

Post a Comment