"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Monday, 24 October 2011

dari kedai ke kedai

dua hari yang sungguh menguji kehebatan kaki
bulan ni teman encik tunang pulak beli barang hantaran saya
semalam survey survey barang di pavillion
cuci mata, and also blazer hunt for him

today pula pergi meronda jalan TAR cari hantarans
settle few dulang sudah lengkaplah seperangkatan alat solat

kaki ni macam nak tercabut
dua dua memang jalan laju macam atas treadmill
apa yang nak dikejar entah kami ni
tapi lega la,at least encik tunang dah dapat settle apa dia plan for this month

cuma blazer..masih hunting for it
ada yang cun tapi kurang selesa
atas masalah masalah teknikal..hahaha
tak apalah sayang oi,slow slow
kalau tak ada jugak i jahitkan.
memang i pandai sangat jahit ni,percayalah*wink

bulan depan misi diteruskan untung dulang berikutnya
encik tunang dah settle tiga
saya baru settle satu ni,ini tidak boleh dibiarkan!
mulalah kanchong tu

hantaran's hunting akan dibuat secara slow and go with the money flow
that's the deal,haha

and ade something yang comel sedang berlegar legar di minda
i got this very cute,simple yet exciting photobooth idea coming
sebenarnya survey kat internet and stumble upon it
lepas tu cuba tanya kawan kawan sudi tak nak tolong
since diorang dah setuju,i think i'll go with this idea la
photobooth cum wishes potrait..
so dah takda guna guest book..combine photobooth and wedding wishes
camne rupe dia?
just imagine something like this.....

with the blackboard,with or without the hanging frame and of course the backdrops..

something vintage tapi nanti add in la element arabic di situ.
photographer yang sudi dah ada,lighting props dah ada..
so boleh ar kecek kecek wedding planner
nanti whoever ambil gambar kat photobooth ni saya upload kat fb and tag
hadiah kenangan untuk yang sudi datanglah kiranya and would be a beautiful gifts for us with those sweet wishes kan?

tiba tiba rasa nak jadi wedding planner


hari ini di jalan TAR,dua dua budget pelancong tak tahu arah

pipi macam kena tampar

1 comment:

  1. sy tak saba untuk hari itu nntt !sbb sy nk posing !ekekekeee!

    ReplyDelete