"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Thursday, 27 October 2011

buang tebiat

pernah rasa seperti nak beri diri sendiri tamparan kesedaran?
ye,saya sedang rasa begitu
apahal entah mood macam nak makan orang je
pantang kena jentik sikit,kat telinga mula keluar asap
istighfar banyak banyak
dah nak sampai hari tua ni,macam tebiat pulak rasanya
control yourself

lesung pipit,sorry if angin kus kus kena tempias or maybe put you on rainy day
ampun ya syg..malu la kita bila pms tak pasal
hehe..dun worry, me loves you
cuma hati ni bergelora sebab hormon tengah tak seimbang.

solution nak control your pissed off gfs or bini masa pms is
"try to buy them chocolates or ice cream and give a rub at their back and feet"
calm is the word...
and untuk diri sendiri pun boleh apply juga
rub yourself at your back,go indulge in a pail of BR and go foot massage!!

it soothes me..untuk 5 jam -o-
lepas tu jadi incredible hulk balik
saya tak selalu pms,tapi bila dtg tu..
uurgh!perempuan tua!
but lilek,lilek
dont worry dah kawin nanti hormone ni jadi makin elok,
so less pms issues
err...i guess

1 comment:

  1. takpe kak..
    umur meningkat..hormon bru nak up..hehehe

    ReplyDelete