"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Monday, 8 August 2011

go tigers!

woooo..semangat cinta Malaysia.eh,mestila unless terasa diri tu mat saleh sangat kan?kan?
mungkin cerita bola dah basi tapi baru nak update ni. sumpah bulan lepas memang bulan cintakan bola
saya dan si lesung pipit semangat sokong skuad harimau.kalah or menang belakang kira!aumm!

28 JULY 2011
malaysia vs singapore
memang puas hati tengok kat stadium.90 ribu penyokong,memang gamat!
sangat puas hati bila dapat boooo singapore
even kalah at least Malaysia win it with pride
tak macam singapore yang cuba nak menang best actor kat padang,haih!

inilah adik bujang saya dan cik fara sukor yang malu malu nak jerit kuat kuat macam saya!hahah..si kecik ni kena heret sana sini dengan abg dia. Nasibla lesung pipit, tu belum kita buat combination dengan wawan.hahaha

eh,eh..jersey kita sama la.Bau kedai la.Cerita pasal jersey,si budak bertuah ni buat surprise pasal baju ni.Dah redha dah nak pakai jersey malaysia lama tiba tiba at the very last minute ada orang kasi surprise daaa.
Tu la dia,muka je garang,hati memang manis.Thank you dear!

haaaa..yang ni rombongan safee sali di TBS. Semangat tetap semangat!
kalah pun aumm!




21 JULY 2011
Chelsea vs Malaysia
uik?minat chelsea ke?haaa..yang ni atas tuntutan hasrat hati si bulat haqeem.
 Sebab kami ni kakak and abam mithali kenalah teman dia.redho sajelah
the game was seriously good,way more better played team than Harimau Malaya
walaupun kalah,1-0 je kot..chelsea kot!


on the wat to BJ,yng kat belakang tu terpaksa pakai baju Malaysia tapi dalam hati ada Chelsea!hahah

abang Farizal marlias..eh,bukan.Farizal Zakaria.Dia dah buat muka kembang dia everytime saya,Leyya dan haqeem buat buat jakun tengok Farizal Marlias tangkap bola tapi dia main memang superb kot..abg farizal,abg farizal!!!!!;p


ni Leyya and Fariz dengan si Bulat Gambar ni penuh dengan ciri ciri game card happy family tu.Lagi lagi muka ko Leyya! Papepun memang happening lele jerit dengan ko,walaupun Torres tak pandang kita tapi suara aku hilang sebab ikut kau terjerit jerit panggil Torres.



Bola yang bulat. Tapi sangat puas hati dapat tengok kat stadium, seriously our national team did a good job for both game..rezeki je tak ada. First experience ever tengok bola kat stadium dengan si lesung pipit,habis terkeluar semua kejantanan Jasmin. Sorry sayang,i tak boleh control memang semangat berkobar sikit.
Tu belum you yang main (ayat pancing hati semula).
Thanks dear, for your susah payah!
among all of the tigers..you still favourite football player i,no worries!
aauuuuummmm!

3 comments:

  1. kesian gmba dla tkde wlpun sekelumit kuman. huhu

    ReplyDelete
  2. dla suri buat ayt sedey mmg nombor 1 kan..hehe

    ReplyDelete