"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Monday, 22 August 2011

cinta ramadhan

lagi 8 hari nak raya,rasa hati ni berdebar debar
sebab tak sabar nak makan di pagi raya..hahaha
alhamdulillah puasa kali ni semuanya baik baik sahaja
makin manis dan makin berseri seri,chewah

sepanjang ramadhan ni rezeki kami memang baik
ada je jemputan berbuka puasa
ada je yang nak belanja

almost every week saya memang akan berbuka dengan family
dan mereka memang excited nak terima ahli baru dalam family kami
jadi selalulah ada sesi berbuka puasa bersama

rezeki jangan ditolak orang kata

kalau tak di luar or rumah sedara mara
mama akan ajak bakal menantu dia berbuka di rumah
kadang kadang anak anak angkat dia pun follow sekali la

ramadhan kali ni si lesung pipit memang buat saya tersenyum riang
thank you so much for your time,susah payah dia ambil hati mama
ke hulu ke hilir..i really appreciate that ;)


5 Ramadhan
iftar di mekdi taman dagang
memang favourite kami,jadi tak dapek la nak nolong
since dulu lagi mekdi menyatukan kami
boleh macam tu?apa sajela jasmin
puasa puasa pun kami nak gcb

 lapar menunggu berbuka lagi sejam

orang nak exam takaful la katakan ;p


12 Ramadhan
iftar di bora ombak
dengan family saya
lesung pipit diet ape entah,buffet malu malu je
yang paling best tiba tiba time menjamu selera
penyanyi kat sana nyanyi lagu sedetik lebih
saya tengok dia,dia tengok saya
hahaha

 muka budak demam memang macam tu
 melayan kerenah kemetot kemetot
mama and umi emma



17 Ramadhan
iftar di temptati0ns,renaissance hotel
mama belanja lagi
sayang betul dekat menantu
asik bawak pegi berbuka je
tiba tiba terfikir adakah saya akan disisihkan selepas kahwin nanti?
haha,fine!




21 Ramadhan
iftar di Carl's Jr
ni sempena shopping raya kat pavi
cari punya cari tempat berbuka semua full
last last Carl's Jr mari
masa ni kami ade bonzer abang katang sorang,naim
sebab tu kena makan kat Carl's Jr,burger die besar
barulah puas hati abang abang besi ni makan!

abang abang katang

 thank you photographer kami,juga naim..haha


itulah antara memories puasa ni
seronok rupanya puasa dengan tunang
agak lain rasa dia,macam aneh seronok dia
tak sabar tunggu puasa as bini orang pula

syukur untuk bahagia cinta ramadhan ini



1 comment: