"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Thursday, 23 June 2011

cerita pakai gambar

saya malas nak tulis apa apa
sebab sedang stress..
still menunggu practical
dan bila bosan sangat idea pun boleh hilang

pejam celik pejam celik
dah berminggu membesarkan punggung di rumah
dan dah lebih kurang sebulan di alam pertunangan


kerja kami untuk sebulan dua ni
 pegi tengok live band merata
dan rasanya since dari lepas tunang tu
tak putus putus undangan kahwin n tunang
banyak yang tak dapat pergi 
tapi memang cuti sekolah musim mengawan
so untunglaaa asyik makan free ;)



berikut adalah gambar gambar sepanjang aktiviti dijalankan

BUKIT BINTANG
 ouh yang ni pergi tengok JB,before tunang bawak anak jalan jalan
tapi kami merayap di BB


LORONG SENI PUTRAJAYA
kami dah macam orang putrajaya dah,sanggup pergi sana banyak kali lepak lorong seni
ni masa himpunan sejuta belia


ni hari kotak kotak sedunia..again lorong seni putrajaya

COUNTRY HOMES,RAWANG
yang ni,abg long and kalong selamat bertunang pada 11 june..congrats babes!


CHERAS
 seminggu lepas kami bertunang,mawar pula ke jinjang pelamin
majlis kahwin first kami selepas ditunangkan!


si bakal bakal pula
bila nak pergi majlis kahwin mestila gedik excited sikit
,amik gambar dulu la der


inilah akibat tiada idea
,hanya gambar dikongsi randomly
tak tahu nak cerita apa
nanti dah start practical musti busy jua
jadi saat santai santai bakal dirindui

sekarang berdoa tak payah praktikal jauh jauh
tak mau si dia sedey and tekanan sorang sorang 
lesung pipit,kerinting stay sini ye
kita nak pegi konsert kak fynn!

3 comments:

  1. mls nk taip pjg2, tp tgk gmba2 di ats pun, bleh wat anak ini tersnyum, hehe.
    kwen la cpt! haha

    ReplyDelete
  2. hikhik, comel je. cpt² ye bakal² ;P

    ReplyDelete
  3. anakmu disini mendoakan kebahagiaan kalian ! ;)

    ReplyDelete