"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Monday, 9 May 2011

gumbira

yea!finally baru berjaya membuka blog
final exam dah abes..alhamdulillah
hope semuanya baik2 sahaja
selesai sudah pejuangan selama 3tahun setengah

sekarang sedang berdebar menanti hari
dah macam nak bersalin pulak kan..haha
lepas ni saya berstatus baru
lepas ni saya dah boleh tinggalkan buku2
dan jadi pekerja berdedikasi,boleh?
fuhhh..aaamin..
hope semuanya selesai



ouh ye,sudah berbelas tahun jadi penghuni pandan indah,sekarang dah jadi penghuni taman chempaka pula
sempena nak mulakan hidup baru ni semuanya pun baru..
orang kata hargai setiap hari kita di dunia ni
jadi nak mulakan hidup baru kena positif,kena maintain,kena sentiasa motivate
insyaallah,a better tomorrow untuk kita ;)

No comments:

Post a Comment