"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Thursday, 26 May 2011

akar

apa tu? bukan akar pokok ok
sila jangan jadi senaif itu
ok,last week giliran kami berchenta di AKAR pula

Akar ni sumpah superb..
first time pergi dan tidak lansung mengecewakan
ada fynn jamal,ada wani ardy,ada semua orang orang yg talented
dan buat kami ternganga dengan kehebatan mereka


ini kira first date kami lepas tunang
macam first date couple rase dia,sumpah!
nak pakai baju apa,nak pakai perfume mana
haih,excited!

akar bagi kami satu tempat yang tenang
kalau korang sakit hati,korang emosi
mungkin patut korang join akar next time
mungkin bila dengar lagu fynn di cd feelnya tak sama macam live
dengan lontaran suara and emosi
baru korang boleh rasa gila gila


sumpah kagum
bayangkan ada satu team ni 'jamm rabak'
fynn jamal one of them
diorang main muzik and nyanyi spontaneously
first time tengok orang hebat macam tu
kalau kita hebat macam tu dah byk lagu yang keluar kan?
yela,kau tengok bulan kau reka lagu bulan
kau tengok pengemis kau reka lagu untuk mereka
tanpa pikir,spontan
boleh tak kita camtu?cool gila


and suka tengok enchek tunang excited
tak sangka dia ni jiwa seni juga
and apa yang paling best kitorang dapat beli cd fynn rare version!
buat muka terhegeh hegeh sikit pegi kat fynn
yea,dapat juga

pastu now hari hari kereta kenari dengar lagu fynn..haha

bagi saya,
anak anak muda macam kita
mungkin patut lebih pergi tempat tempat macam ni
kalau rasa nak luah emosi,jiwa kacau
mungkin dengar diorang akustik lebih menenangkan
dari korang telan biji dan terkinja kinja jadi bahan gelak orang
kan?tak cool pun
buat orang rasa kau tak tentu arah ada la

tak sabar nak pergi akar lagi
btw,korang dengarlah lagu fynn..'BIAR'
sumpah leleh weyh
dengar tau,tak dengar tak nak kawan

No comments:

Post a Comment