"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Monday, 28 March 2011

stronger than eva!;)

today was a fairytale..u'll b my prince and im your princess
sangat happy that you're happy too
kan saya dah kata angin takkan boleh tolak bangunan yang dah kukuh
susahla..kalau setakat angin sepoi-sepoi bahasa baik tak payah kan
sebab we stick together no matter what
nothing would tear us down kan?


trima kasih kamu sebab jadi lelaki yang sangat sempurna
manusia bukan malaikat
tapi sekurang kurangnya i was grateful sebab ada kamu
kita kan dah janji apa pun jadi kita tak peduli
memang Tuhan je yang tahu dan kita tak pernah putus doa
jangan menyerah!
i promise you that..
you cant live without me?
so do I
kita ada orang sekeliling yang sentiasa doakan kita
orang nak jatuhkan kita?
kita ada kawan n family yang sentiasa doakan kebahagiaan both of us
jadi tak perlu kita takut
tak perlu kita sakit
sebab yang perlu takut
mereka yang cuba nak menghuru-harakan
sebab Tuhan tu Maha Kaya
May Allah bless them

thanks dear
thanks for loving me
you buat i jadi kuat!

3 comments:

  1. btoi2. watlek je kak mynn. t die fedup die diam la tu

    ReplyDelete
  2. yeah chaiyok qiqin!!!tbe2 chaiyok qiqin kan..haha

    dla : ngah buat dek ni,biar si luncai tejon ngn labu2 nya

    ReplyDelete