"a compliance auditor, an event planner, a full time wife of MF and a mummy to little adinda "

-mJ


Saturday, 19 March 2011

kelakarlah korang ni

kadang-kadang seseorang tu boleh jadi terlalu kelakar bila dia COBA jadi orang lain.
stick to yourself la dey.
dan dia akan jadi bertambah-tambah annoying kalau cobaan itu 
diikuti perasaan 'aku rasa aku best'.
sebab orang yang rasa diri best biasanya, MEMANG SELALUNYA tak best.
aduh ramainya orang begini sebab takut left out dalam kepesatan dunia.
nak gelak boleh?
kalau anda tu kasar orangnya sangat bagus kalau nak jadi sopan tapi 
janganla dibuat-buat
sekali pun nak berubah jadi lebih baik.tak perlu hebahkan dan tak perlu buat
 orang sekeliling rasa anda ni aneh

dan kalau anda rasa diri anda terhebat pun rasa je la.
tak perlu menjatuhkan orang lain dan tak perlu tinggi sangat self confidence tu
.i bet kita semua pernah encountered orang macam ni kan?

rasa PALING cantik,rasa PALING hebat, rasa PALING cool
tak payah nak rasa sangatlah.
kalau benar sifat-sifat anda semua ni,orang lain pun tahu.
no need to go promote yourself

kadang-kadang tak perlu jumpa orang tu face to face,
dari cara dia update status,cara dia tulis blog
boleh hidu dah..sniff sniff
saya 100% yakin anda pasti ada rasa annoying dengan orang begini.

takpa kita biarkan.sebab kita tak rugi apa-apa
mari gelakkan dan geleng kepala dari jauh sahaja.
mereka COBA hiburkan kita tu


3 comments:

  1. kak mynn, buh la shoutbox. ley shout2 t. haha

    ReplyDelete
  2. dla orang ckp psl manusia kelakar, bukan shoutbox.. aiyooo... hahaha..
    *joking

    ReplyDelete
  3. dila : maghila bagi link kt kami!

    qiqin : dila edang memanfaatkan ruangan menulis yg ade r tu..hahaha

    ReplyDelete